Rust in je hoofd, vertrouwen in jezelf

In ons 1 op 1 werk help ik jou om uit de ruis te stappen en waarachtig leven te leven. Met rust in je hoofd en vertrouwen in jezelf.

Dat gaan we doen door ruimte te geven aan wat er onder de oppervlakte speelt. Zo wordt er helder wat er écht aan de hand is en dus ook wat je kan doen om weer terug te komen bij het vertrouwen en de rust. Alle impact die daarna gegenereerd wordt komt dan niet langer vanuit ‘doorgaan en doorbijten’, maar vanuit waarachtigheid en authenticiteit.

 

Ik denk dat je dit wel herkent, of niet?

Je hebt ambitie en vindt impact maken belangrijk, maar je worstelt nog met de manier waarop. Voor de buitenwereld heb je ‘je shit op orde’ en lijkt er eigenlijk niks aan de hand.

Toch voelt het alsof er iets niet klopt, mist, anders kan. Je wil je verlangens onderzoeken, zelfzorg een prominente plek in je leven geven en daardoor op een nog liefdevollere manier iets betekenen in deze wereld.

Waarom het anders is om met mij te werken

Ik werk op alle lagen

Op deze reis ga je alle lagen van jezelf ontdekken. Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. Ik combineer mijn Westerse ervaring en kennis met de Oosterse kijk op gezondheid en geluk. Ik geef coaching (ICF opgeleid), reiki, healings, energetische massage en soms gewoon nuchtere boerenverstand.

Ik geloof in meer dan losse sessies

Ik sta naast je, ook tussen de sessies door. Mijn ervaring is dat het waardevol is dat de lijn open is en je laagdrempelig contact op kan nemen. Tot nu toe heeft iedereen dat gedaan.

Ik ben helemaal mezelf, zodat jij dat ook mag zijn

Ik ben direct, op een liefdevolle manier. Mijn training is om zelf zo waarachtig mogelijk te zijn, zodat ik niet alleen instructies geef, maar wat ik zeg ook zelf doorleef.

 

Leer eerst jezelf dragen, voordat je de wereld draagt

Eva’s woorden na haar traject met mij

Na mijn laatste sessie van het 1 op 1 traject met Mia zat ik met een grote glimlach en tranen in m’n ogen op de fiets terug naar huis. Ik voelde een innerlijke rust: dit is hoe het voelt om ‘at peace’ te zijn. Een gevoel waarvan ik me niet kon herinneren dat ik dat ooit zo had gevoeld.

In de 4 sessies heb ik onder begeleiding van Mia onderzocht waar mijn voortdurende gevoel van ontevredenheid en stress vandaan kwam. Mia heeft de gave om aan één blik genoeg te hebben, ze ziet en voelt wat er écht is en stelt precies de goede vragen. Door haar open en niet-veroordelende houding voelde ik de ruimte om hardop uit te spreken wat ik diep van binnen voelde en misschien ook al wel wist, maar niet onder ogen durfde te komen.

We zijn stap voor stap samen op zoek gegaan naar mijn angst en naar hetgene waar ik naar verlangde maar miste, verbondenheid, en hoe ik dat weer terug kon vinden. Ik heb mezelf en mijn gedrag en patronen hierdoor zoveel beter leren begrijpen. Heel verhelderend!

De combinatie van praten en daarna een reiki behandeling zorgde ervoor dat ik, ondanks de emoties die tijdens de sessies loskwamen, daarna met een licht en vrij gevoel naar huis ging. Uiteindelijk zijn het ontevreden gevoel en de stress die ik in mijn lichaam ervaarde helemaal weggegaan: iets waar ik vooraf niet op durfde te hopen. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik dit groeitraject met Mia ben aangegaan.

Het is het grootste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven.

– Eva, 30

Van onrust en een gevoel van niet genoeg naar rust en genieten met een grote glimlach

Dit is wat ik zie.

Je bent op heel veel vlakken succesvol. Je draagt bij in de wereld. Maar, iets in jouw werk en omeving heeft ervoor gezorgd dat je vooral jouw ‘ik heb het allemaal onder controle’ kant hebt ontwikkeld. Je hebt geleerd om je kwetsbaarheid verborgen te houden.

Het voelt alsof je vastzit achter een masker of een keurslijf. Iets mag veranderen. Je realiseert je dat je maar één leven hebt en dat wil je leven met vreugde. 

Je bent klaar om jezelf op een dieper niveau te ontmoeten en dat deel van jezelf te ontwikkelen waarvan je weet dat het altijd al in je zit. Je wil jezelf bevrijden van oude patronen, gedachten en gedrag en écht genieten van het leven. Je bent klaar om dat masker af te zetten, dat keurslijf uit te trekken en door het leven te gaan als jezelf.

Geen verstoppertje meer, geen onnodig geplease, schuld of schaamte.

Hoe wij samenwerken: toekomstgericht of lichaamsgericht

Je komt bij mij met een verlangen en/of iets waar je tegenaan loopt. Soms weet je heel goed wat je niet wil of waar je last van hebt, maar wat wil je dan wel? En hoe kom je daar?

Tijdens een gratis kennismaking (via zoom) kijk ik met jou of wij een match zijn en aan welk type traject je het meeste hebt.

Een coachingstraject is gericht op de toekomst, voorwaarts. Samen definiëren we wat jij precies wil en support ik jou in het maken van de nodige stappen. In het healingtraject ligt de focus op het begrijpen en helen van het patroon waar je in zit. Hoe het precies in zijn werk gaat leg ik je uit tijdens onze kennismaking.

Een losse sessie boeken is ook mogelijk. Juist voor de mensen die ervaring hebben met coaching of reiki kan één sessie precies genoeg zijn om je te ondersteunen met je huidige proces. In dat geval kun je mailen naar hi@miawessels.com. 

Je bent klaar om te vliegen en jezelf te laten zien. Precies zoals je bent.

Tarieven

Coachtraject (duur 3-6 maanden)

+ Uitgebreide doelensessie (90min)
+ 5
 coach sessies (90 min), meer is mogelijk
+ Mogelijkheid tot tussendoor vragen stellen per mail
+ Traject kan per zoom of live

vanaf € 1350 ex btw

 

Healingtraject (3 maanden)

+ Uitgebreide intake (90 min)
+ 5 sessies (90 min), bestaande uit reiki, energetische massage en/of healing
+ Persoonlijke adviezen rondom zelfzorg en leefstijl
+ 1x per twee tot drie weken een sessie (tenzij anders afgesproken tijdens intake)
+ Tussendoor vragen stellen via mail
+ Professionele hulp en begeleiding gedurende 3 maanden
+ Optie om traject te verlengen met losse sessies 

vanaf €1550 ex btw

 

Persoonlijk 1:1 traject (3 maanden)

+ Uitgebreide intake (90 min), op basis hiervan ontwerp ik een op maat gemaakt traject
+ Minimaal 5 sessies (90 min), bestaande uit coaching/reiki/energetische massage/healing
+ Persoonlijke adviezen rondom zelfzorg en leefstijl
+ Professionele en persoonlijke hulp en begeleiding, ook tussen de sessies door via app en/ofo mail

vanaf €1850 ex btw

 

Losse sessies

+ Eenmalige coaching: € 180 ex btw
+ Eenmalige healing: € 190 ex btw

Schrijf je hier in als je interesse hebt om 1 op 1 met mij te werken

Hoe Thomas zijn traject met mij ervaarde

“Ik kwam bij Mia terecht omdat ik voelde dat ik op een dieper bewustzijn uitgedaagd en gecoachte wilde worden. Zakelijk en privé alles was op orde maar toch voelde ik mij niet in balans en mistte ik de echte ‘levensvreugde’.
De connectie tussen mijn hoofd (denken) en hart (voelen) waren niet in balans, ik zat voornamelijk in mijn hoofd en ik had geen idee hoe ik dat in balans kon krijgen, wat de oorsprong was en hoe ik dit kon oplossen.

Tijdens mijn persoonlijke 1:1 traject bij Mia kwam er uit de sessies dat er onbewust nog veel vanuit mijn verleden in mij zat dat aandacht nodig had en de blokkade(s) veroorzaakte. En zolang ik dat niet aanging kon ik niet verder, dat stuk moest aangeraakt worden en dat is gelukt, en hoe! Ik ben nu in balans, heb veel energie wat ook zijn positief werkt binnen zakelijke en prive relaties, meer diepgang en dus betekenis voor mij, heerlijk – dit is waar ik naar op zoek was en voelt als herboren.

Mia haar sessies zijn no nonsense maar tegelijk gevoelig, uitdagend, inspirerend en waarnemend zonder oordeel. ik voelde me veilig en op mijn gemak, heel knap hoe Mia de ruimte creëert om er echt te zijn en alles waarmee je worstelt aan te gaan en op te lossen. Dus een terechte shout out:
Bij Mia ga je echt naar de kern om persoonlijke of professionele vraagstukken waarbij jou energie niet goed voelt op te sporen en aan te pakken. Weer balans en in sync met jezelf dat is het cadeau wat Mia je geeft. Thank you, Thank you.

– Thomas, 41

Je gaat waanzinnige persoonlijke groei doormaken

 

Je gaat dingen bereiken die je nu nog onmogelijk acht. Durven dromen en jezelf toelaten het waar te maken is het begin

Je gaat lichaamsbewustzijn kweken. Jouw lichaam is een belangrijk kompas in het leven. Hier ga je naar leren luisteren met perfectie. Klachten zijn dus geen klachten meer, maar signalen waar je wat mee kan. Ook als je er al jaren mee rondloopt. Ik heb bizarre dingen zien gebeuren

Je gaat leren voelen dat je goed bent zoals je bent. Sterker nog, je gaat van jezelf leren houden zoals je bent én jezelf leren geven wat je nodig hebt, waardoor je impact alleen maar vergroot

Je gaat een persoonlijke zelfzorg routine hebben ontwikkeld waar jij altijd op terug kan vallen

Je gaat bakken met vreugde en plezier ervaren, want wat betekent inzicht en groei zonder een grote glimlach?

Dit berichtje kreeg ik tussen de sessies door

 

Lieve Mia, sinds ons laatste gesprek lijkt er langzaam iets te veranderen. Ik vind het moeilijk om er de juiste woorden aan te geven….

Alsof er een basisgevoel is ontstaan van rust en vertrouwen. En vanuit dat gevoel lukt het me zoveel beter om me niet te laten leiden door vervelende gedachten, emoties of ervaringen. Om helder te zien wat ik echt wil en daarmee bewuster keuzes te maken.

En wat me nog het meest blij maakt is dat onze dochter zoveel meer ontspanning kan vinden de afgelopen dagen. We hebben het samen zo fijn gehad, ondanks dat we met z’n allen (weer) in die quarantaine zaten. 

Ik ben je zo dankbaar voor alle inzichten die je me geeft en de bijzondere gave die je hebt om tot de kern te komen en dat vertrouwen dat ik (nog) niet zag bloot te leggen. Ik ben er nog niet helemaal, dus kom ik heel graag nog een keer jouw kant op. Maar ik hoop ook oprecht dat we elkaar ook nog eens kunnen treffen met koffie. Om te praten over jouw visie op ‘genezen’, uit interesse hiervoor en wat dat voor mijn en onze patiënten kan betekenen. Hoop je snel weer te zien. Liefs

– Marike, 45

Hoe je kan starten

Als bovenstaande bij jou resoneert en je voelt dat je er wat mee wil, dan ben je welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Vul je gegevens hieronder in.

Ik neem zsm contact met je op. 

Vanuit daar kijken we of we een match zijn en kiezen we het traject dat bij jou past.

 

Schrijf je hier in als je interesse hebt om 1 op 1 met mij te werken

Meer blije mensen

De coaching sessie’s met Mia hebben me enorm geholpen op een hele onverwachte manier. Waar ik eerst nog zoekende was bij het maken van keuzes, heb ik mezelf een stuk beter leren kennen. Ik heb met Mia geleerd waar ik naar moet kijken om beslissingen te maken die het best bij me passen, waardoor ik ook na afloop van het coaching traject vol vertrouwen de toekomst tegemoet zie.

Simone, 32

 

“Als jonge dokter zijn er een aantal dingen waar ik tegenaan liep, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Mia helpt me meer inzichten te krijgen in waar dat vandaan komt, en hoe ik die aan kan pakken. Ze is een heel fijne gesprekspartner en kan feilloos observeren: zo ziet zij soms eerder wat er in mij omgaat dan dat ik dat zelf doe. Mia heeft me tot nu toe heel erg geholpen en ik ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen met haar als coach!”

Manon, 25

 

 

“Voor mij geeft coaching me meer helderheid en inzicht in de chaos van gedachten. Het is fijn om met iemand samen op een laagdrempelige manier te kijken wat er speelt en met een duidelijk plan weg te gaan. Ik heb dingen kunnen bereiken waarbij ik van tevoren niet had gedacht dat dat zou gaan lukken. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen.”

Floor, 30

FAQ

 

Ik weet niet precies wat mijn verlangen is, maakt dat uit? 
Dat is heel oké. Sterker nog, dat is meestal het geval. Het belangrijkste is dat je voelt ‘ik wil hier iets mee’. Wij gaan samen helder krijgen wat je wél wil en ook wat je níet meer wil. De eerste sessie staat in het teken van je dromen en verlangens. Juist om deze reden.

 

Kan ik in delen betalen?
Zeker weten. De betaling loopt via een factuur en kan ook in 2-3 keer betaald worden.

 

Wat moet ik me bij zo’n sessie voorstellen?
Uit mijn ervaring als coach en reiki practitioner heb ik een eigen stijl van werken ontwikkeld. Ik werk in uitgebreide sessies, 1.5-2 uur. Er is een deel coaching, praten, en er is een deel fysiek, reiki/energetische massage/oefeningen. Mijn advies is om het een keer te komen ervaren, om zo voor jezelf te bepalen of het voor jou werkt of niet.

 

Waar vinden de sessies plaats?
Wisselend, het kan online of in Scheveningen in mijn praktijk. Makkelijk te bereiken met OV en parkeren kan voor de deur.

 

Over mij

Mijn grote passie is het onbenoemde benoemen. Op podia, in mijn praktijk en in mijn podcast. Ik kijk al mijn hele leven naar mensen en ik zie twee soorten. Mensen die overleven en mensen die voelen dat ze leven. Het enige verschil is wat ze kiezen, het staat volledig los van hun omstandigheden.

Ik heb er bewust voor gekozen écht te willen voelen dat ik leef, en maak daardoor soms de moeilijke keuzes. Bijvoorbeeld door te stoppen als arts en mijn hart te volgen. Door in mijn eentje in Scheveningen te gaan wonen zonder dat ik daar per se iemand kende maar nu wel de zee in duik wanneer ik dat wil. En, door mijn eigen inzichten te delen online.

Ik help jou om écht te voelen dat je leeft. Authentiek en zonder filter. Voor jou zullen dat andere keuzes betekenen dan voor mij, maar het gaat op hetzelfde neerkomen. Jezelf leren waarderen zoals je bent en elke dag actief werken aan die relatie. Jezelf toelaten te dromen en daarvoor gaan.

Het is niet makkelijk, maar het is het wel waard.

When something is important enough, you do it even if the odds are not in your favour

Elon Musk